ONLINE MENU DU CHEF

Menu voor de maand JANUARI.

Dit menu staat alleen online en deze moet u bij uw reservering doorgeven indien u hiervan gebruik wilt maken. Wij hebben ook ons specialiteiten menu OASIS, deze wordt u aan tafel voorgesteld. Maar natuurlijk kunt u ook van onze menukaart gebruikmaken.

Gegrilde tongfilets met zoet /zure groenten en een lekkere groene currysaus

* * * *

Licht gebonden zoete aardappelsoep, geparfumeerd met vadouvankruiden

* * * *

Gebakken schelvisfilet geserveerd met prei en een Provençaalse mosterdsaus

* * * *

Gebakken wildzijnshaas met Aziatische crunch en huisgemaakte groene sambalsaus

* * * *

Dessert van de dag.

Prijzen:

                   3 gangenmenu                                   € 39,50
                   4 gangenmenu                                   € 48,50
                   5 gangenmenu                                   € 57,50

Online reserveren:

Controlecode
Neem bovenstaande code over
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

ONLINE MENU DU CHEF

Klik hier voor ons maandelijks wisselend online Menu Du Chef.

VALENTIJSDAG 14 FEBRUARI

Laat u zich verwennen met een heerlijk verrassingsmenu.

SCHROBBELÈR KOOKWORKSHOP

Woensdag 19 februari een kookworkshop  met SCHROBBELÈR om 19.00 uur.

VIS KOOKWORKSHOP

Woensdag 18 maart om 12.30 uur en woensdag 25 maart om 19.00 uur een kookworkshop met VIS.

EXTRA KOOKWORKSHOPS

In september 2019 starten we weer met nieuwe kooklessen ( 5 of 10 lessen). Kijk onder kookstudio, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).