VOORJAARS KOOKWORKSHOP


HET VOORJAARS KOOKMENU op woensdag 20 februari.

Voorgerecht
Konijnenrugfilet op sperzieboontjes en tahoe, daarbij honing-komijndressing.

Tussengerecht
Kabeljauwwangen met een karamel / currysaus in bladerdeeg met prei.

Hoofdgerecht
Coq au vin ( kipfilet met groenten), daarbij een bloemkool quiche en aardappel fondant.

Nagerecht
Schröbbeler dessert:
(ijsparfait, mousse, sabayon en sneeuw).


KOSTEN

Uw bijdrage voor deze ééndaagse workshop bedraagt € 57,00 inclusief diner en de uitgewerkte recepturen. Voor € 11,00 extra bieden we u vier begeleidende wijnen aan. Bij aanmelding van een workshop dient u binnen één week na inschrijving € 57,00 of € 68,00 te betalen via rabobank rekeningnummer NL29RABO0137738854.
Meldt u uzelf minimaal 7 dagen voor de workshop af, dan ontvangt u het bedrag retour. Daarna wordt maximaal 50% van het bedrag gecrediteerd. U kunt in overleg wel de les op een andere dag inhalen.
Deze workshop start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, bel of mail ons gerust. Wij staan graag voor u klaar.

 

Controlecode
Neem bovenstaande code over
 

 

Nieuws

ONLINE MENU DU CHEF

Klik hier voor ons maandelijks wisselend online Menu Du Chef.

VALENTIJN 14 FEBRUARI

Donderdag 14 februari serveren wij een 4 of 5 gangen menu SURPISE.

VOORJAARS KOOKWORKSHOP

Woensdag 20 febuari hebben wij een voorjaars kookworkshop.

VIS KOOKWORKSHOP

Woensdag 27 maart hebben wij een VIS kookworkshop.

EXTRA KOOKWORKSHOPS.

In september 2018 starten we weer met nieuwe kooklessen ( 5 of 10 lessen). Kijk onder kookstudio, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).