U bent hier: KookstudioWorkshopsVis
PandZalmBiefstukAmuse

Vis workshop

coquille en truffelsabayon 3

HET  VISMENU op woensdag 18 maart ( 12.30 uur) en 25 maart( 19.00 uur) 2020


Voorgerecht
Krieltjessalade met rivierkreeftjes, daarbij wakamé gelei en een heerlijke kruidenmayonaise.

Tussengerecht
Dim Sum gevuld met scampi`s, daarbij een rendangsaus.

Hoofdgerecht
In kokos gebakken kabeljauwfilet vergezeld door diverse soorten wortelen
en een mousseline van groene mosterd.

Nagerecht
Taartje van rode bessen bavarois met mango/ananassaus en pistachesaus.

VEEL KOOKPLEZIER.


KOSTEN

Uw bijdrage voor deze ééndaagse workshop bedraagt € 57,00 inclusief diner en de uitgewerkte recepturen. Voor € 11,00 extra bieden we u vier begeleidende wijnen aan. Bij aanmelding van een workshop dient u binnen één week na inschrijving € 57,00 of € 68,00 te betalen via rabobank rekeningnummer NL29RABO0137738854.
Meldt u uzelf minimaal 7 dagen voor de workshop af, dan ontvangt u het bedrag retour. Daarna wordt maximaal 50% van het bedrag gecrediteerd. U kunt in overleg met ons wel de les op een andere dag inhalen.
Deze workshop start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, bel of mail ons gerust. Wij staan graag voor u klaar.

 

Controlecode
Neem bovenstaande code over
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

ONLINE MENU DU CHEF

Klik hier voor ons maandelijks wisselend online Menu Du Chef.

VALENTIJNSDAG 14 FEBRUARI

Laat u zich verwennen met een heerlijk verrassingsmenu.

SCHROBBELÈR KOOKWORKSHOP

Woensdag 19 februari een kookworkshop  met SCHROBBELÈR om 19.00 uur.

VIS KOOKWORKSHOP

Woensdag 18 maart om 12.30 uur en woensdag 25 maart om 19.00 uur een kookworkshop met VIS.

EXTRA KOOKWORKSHOPS.

In september 2019 starten we weer met nieuwe kooklessen ( 5 of 10 lessen). Kijk onder kookstudio, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).