U bent hier: KookstudioWorkshopsMaand kookmenu
PandBiefstukTiramisuAmuse

Maand kookmenu voor de maand oktober.

Voorgerecht

Herten rosbief met witlofsalade en passievruchtensaus.

Tussengerecht

Gebakken vis met salsa verde, avocado pesto en een Hollandse garnalensaus.

Hoofdgerecht

Sous-vide gegaarde wild zwijnswangen met pompoenmousseline, gekonfijte pompoen, zwarte olijven kruim en gepofte aardappeltjes.

Nagerecht

Gebakken ananas met gezouten karamelsabayon, kokoscrumble, daarbij ganache van kokos, kokosijs en espuma van kokos.

Veel kookplezier.

Voor de prijzen klik HIER.

Nieuws

ONLINE UW TAFEL RESERVEREN.

Klik hier voor het tafel reserveringsformulier.

WILD ACTIE.

In de maand oktober op elke vrijdagavond een speciale wild actie.

TEXELS BIER AVOND

Op vrijdag 5 november hebben wij een speciale Texels bier avond.

KERST MENU 2021

De kerstmenu`s staan voor u klaar.

KERST AFHAALMENU 2021

Ook dit jaar weer een keuze afhaalmenu.

TEXELS BIER KOOKWORKSHOP

Op donderdag 25 november hebben wij een éénmalig Texels bier workshop.

TEAMBUILDING?

Vraag naar onze mogelijkheden omtrend teambuilding.

EXTRA KOOKWORKSHOPS.

In september 2021 starten we weer met nieuwe kooklessen ( 5 of 10 lessen). Kijk onder kookstudio, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).