KOKEN VOOR DE KERSTDAGEN

HET KERST KOOKMENU op maandag 26 november.

Voorgerecht
Kippehaasje met in knoflook gebakken scampi`s in een cocotte.

Tussengerecht
Gebakken hertenfilet, daarbij een pastinaak calzone met een paddenstoelensaus.

Hoofdgerecht
Gebraden hele fazant met een appelroomsaus, daarbij gekruide zuurkool.

Nagerecht
Chocolade taart met peren, daarbij een warme limoncellosabayon en rode wijn / walnotensorbet.


KOSTEN

Uw bijdrage voor deze ééndaagse workshop bedraagt € 55,00 inclusief diner en de uitgewerkte recepturen. Voor € 10,00 extra bieden we u vier begeleidende wijnen aan. Bij aanmelding van een workshop dient u binnen één week na inschrijving € 55,00 of € 65,00 te betalen via rabobank rekeningnummer NL29RABO0137738854.
Meldt u uzelf minimaal 7 dagen voor de workshop af, dan ontvangt u het bedrag retour. Daarna wordt maximaal 50% van het bedrag gecrediteerd. U kunt in overleg wel de les op een andere dag inhalen.
Deze workshop start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, bel of mail ons gerust. Wij staan graag voor u klaar.

 

 

 

 

 

Controlecode
Neem bovenstaande code over
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

ONLINE MENU DU CHEF

Klik hier voor ons maandelijks wisselend online Menu Du Chef.

VALENTIJN 14 FEBRUARI

Donderdag 14 februari serveren wij een 4 of 5 gangen menu SURPISE.

VOORJAARS KOOKWORKSHOP

Woensdag 20 febuari hebben wij een voorjaars kookworkshop.

VIS KOOKWORKSHOP

Woensdag 27 maart hebben wij een VIS kookworkshop.

EXTRA KOOKWORKSHOPS.

In september 2018 starten we weer met nieuwe kooklessen ( 5 of 10 lessen). Kijk onder kookstudio, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).